Stødt Ceylon-kanel, økologisk 300 g
84 kr.
Indhold:
0,3 KG
(280 kr. / 1 KG)
Priser inkl. moms plus forsendelsesomkostninger
- Økologisk
- Værdipakke
- Veganer
Produktnummer:
76018
Produktinformation "Stødt Ceylon-kanel, økologisk 300 g"
Ceylonkanel har en meget aromatisk og delikat sødlig smag. Ceylonkanel er mindre skarp end kassiakanel. Det fine lysebrune pulver er ideelt til bagning, ikke kun til julebagning, men også til raffinering af desserter som risengrød og bagte æbler samt salte retter som lam og fjerkræ. Det er en ingrediens i mange krydderiblandinger, f.eks. karry. Ceylonkanel udvindes ved at skrælle de spæde skud fra Ceylonkaneltræet (Cinnamomum verum) og kommer hovedsageligt fra Sri Lanka eller Madagaskar.
Fås også i vores butik: Cassia kanel stødt.
Tilberedning
Den delikate smag af økologisk Ceylon-kanel giver bagværk og desserter en vidunderlig aroma og smag. Dens særlige smag passer særligt godt til opskrifter med æbler eller blommer og fortryller kager, kiks eller is. Ceylonkanel er også meget populær i tilberedningen af varme drikke: i krydret chai-te, varm chokolade eller en varmende frugtpunch. Salte retter som rødkål og karryretter kan også forfines med en knivspids kanel.
Ingredienser
cinnamon milled*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.017/243
Fedt
1,2 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,3 g
Kulhydrater
27,5 g
Heraf sukker
2,2 g
Ballaststoff
53,1 g
Protein
4 g
Salt
0,025 g
Produktnummer:
76018
GTIN/EAN:
4026363760180
Vægt:
0,3 kg
MHD:
27. mar. 2027
Oprindelse:
LK
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj | 1017 kj |
Calorific value kcal | 243 kcal |
Fat | 1.2 g |
Of which saturated fatty acids | 0.3 g |
Carbohydrates | 27.5 g |
Of which sugar | 2.2 g |
Fibers | 53.1 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.025 g |
Allergens
Gluten-containing cereal | No |
Chicken egg | No |
Peanuts | No |
Milk | No |
Celery | No |
Sesame seeds | No |
Lupines | No |
Crustaceans | No |
Fish | No |
Soy | No |
Nuts | No |
Mustard | No |
Sulfur dioxide and sulphite | No |
Molluscs | No |
Cashews | No |
Spelt | No |
Barley | No |
Oat | No |
Hybrid Strains | No |
Kamut | No |
Macadamia | No |
Almonds | No |
Brazil Nuts | No |
Pecans | No |
Pistachios | No |
Rye | No |
Hazelnuts | No |
Sesame | No |
Walnuts | No |
Wheat | No |