Bio vinter sortiment
Finmalet bourbonvanilje er uundværlig i mange desserter. Den giver bagværk, desserter og drikkevarer en særlig smag. Hvad gør en vaniljestang til bourbonvanilje? Vanilje må kun kaldes bourbonvanilje, hvis den stammer fra Madagaskar, La Réunion (tidligere Île Bourbon) eller andre øer i Det Indiske Ocean. Dens botaniske navn er Vanilla planifolia. Den kaldes også krydderivanilje og er den mest anvendte og populære af de tre kommercielt udnyttede vaniljetyper i Europa. Her finder du hele bourbon-vaniljestænger.
Indhold: 0.18 KG (3.877,78 kr. / 1 KG)
Ceylon-kanel er meget aromatisk og har en fin sød smag. Ceylon-kanel er mindre skarp end Cassia-kanel. Det fine lysebrune pulver er velegnet til bagning, ikke kun til julebag, til at forfine desserter som risengrød og bagte æbler, men også til salte retter som lam og fjerkræ. Det er en del af mange krydderiblandinger, f.eks. karry. Ceylon-kanel fremstilles ved at skrælle de spæde skud fra Ceylon-kaneltræet (Cinnamomum verum) og stammer hovedsageligt fra Sri Lanka eller Madagaskar. Også i vores shop: Cassia-kanel, malet.
Indhold: 20 KG (123,75 kr. / 1 KG)
Europæiske valnøddekerner er en smagsmæssig verdensstjerne! De smager mildt nøddeagtigt, fint syrligt og let sødt. Stykkerne er sprøde, gyldenbrune og af forskellig størrelse. De er rige på kostfibre. Kernerne er velegnede som ingrediens til bagning og madlavning, som tilsætning til salater og müsli eller som pynt på kager og desserter samt som sprød snack.
Ceylon-kanelstænger er 8 til 12 cm lange og har en fin og behagelig sød smag. Ceylon-kanel er mindre skarp og indeholder mindre coumarin end cassia-kanel. Kanel i hele stænger eller som brud er et populært tilskud til saucer, kompot, mælke- og frugtsupper, vildtragout, punch, gløgg og romtopf. Ceylon-kanel fremstilles ved at skrælle de sarte skud fra Ceylon-kaneltræet (Cinnamomum verum) og er derfor let at genkende på sine tynde lag. Den stammer hovedsageligt fra Sri Lanka eller Madagaskar. Vi tilbyder den også malet i forskellige pakningsstørrelser. Du finder den her.
Indhold: 12 KG (325,00 kr. / 1 KG)
Med denne vidunderligt alsidige blanding er triste vinterdage endelig fortid! Den varmer maven og kærtegner sjælen. Knasende mandler og cashewnødder forenes med morbærens fine karamellaroma, tranebærens lette syrlighed og den let skarpe kandiserede ingefær. Det hele afrundes med sprøde chokoladecornflakes, mørke chokoladedråber og "tørret solskin" det er vores lækre, aromatiske, tørrede mangostykker. Denne blanding er kun tilgængelig i en kort periode.
Indhold: 12.5 KG (107,52 kr. / 1 KG)
Fine marcipanbolde med diskret sødme og aromatisk mandelsmag, fint drysset med kakaopulver.
Indhold: 3 KG (287,67 kr. / 1 KG)
Karamelliserede økologiske kager med spekulatius-krydderier sprøde, fine, krydrede og glutenfri. Denne specialitet smager belgierne godt hele året rundt og os også! Gør det behageligt med din yndlingsvarme drik og en tallerken fuld af kager. Altid lækkert alene eller med venner, derhjemme eller på kontoret.
Indhold: 3 KG (205,00 kr. / 1 KG)
En vanilje-cashew-drøm for små og store slikmunde: Ristede cashewnødder, let sødet og afrundet med ægte bourbon-vanilje. Med deres delikate smag og den fristende note af ægte bourbon-vanilje minder de om de populære vaniljekipferl. Simpelthen uimodståelige! En særlig snack, der ikke kun giver nydelsesfulde øjeblikke om vinteren, men hele året rundt alene, med venner og familie, derhjemme eller på farten. Også som et lækkert supplement til desserter eller som topping til müsli. Prøv også vores cashewstykker til madlavning og bagning.
Indhold: 10 KG (152,50 kr. / 1 KG)
Vi bruger udelukkende europæiske mandler! Disse smager markant mere nøddeagtige og aromatiske end mandler fra oversøiske lande. Blancherede mandler er elfenbensfarvede, og den brune skal er omhyggeligt fjernet med damp. De er sprøde og har en god bid. Mandler indeholder mange kostfibre og er en god proteinkilde. De er perfekte til at snacke, bage, lave mad samt til blandinger, toppings og desserter. Let ristning intensiverer deres aroma.
Til vores fine, malede mandler bruger vi kun europæiske mandler! Hvorfor? De smager meget mere nøddeagtigt og aromatisk end mandler fra oversøiske lande. For at opnå den bedst mulige smag bliver mandelkerner først blancheret efter knækningen. Her fjernes den brune skal, der omgiver kernen. Derefter males de til et fint kornet, hvidt til elfenbensfarvet mel. Mandler indeholder mange fibre og er en proteinkilde. Derfor er de ideelle til bagning, madlavning og desserter.
Paranøddekerner i forskellige størrelser. De elfenbensfarvede nøddekerner med brune skaller har en sprød konsistens og smager mildt aromatisk. Paranødder har et højt indhold af kostfibre. De vokser vildt i regnskoven i Amazonasområdet, hvor de indsamles i et omfattende arbejde og ikke høstes. De stammer fra Bolivia, Brasilien eller Peru. Lækre at snacke eller til egne blandinger, finthakkede som en delikat nøddeagtig ingrediens til kager, müslibarer eller energikugler.
Til vores fine, skivede mandler bruger vi kun europæiske mandelkerner! Hvorfor? De smager nemlig meget mere nøddeagtige og aromatiske end mandelkerner fra oversøiske lande. For at opnå den bedst mulige smag blancheres mandelkernerne først efter knækningen. Her fjernes den brune skal, der omgiver kernen. Derefter skæres de i tynde skiver. Mandler indeholder mange fibre og er en god proteinkilde. Vær kreativ og brug vores skivede økologiske mandler til bagning, madlavning, konfekt, desserter og kagedekorationer.
Vores økologiske pekannødder er en sand fornøjelse for alle nøddeelskere. Her kommer de i praktiske stykker. De overbeviser med deres høje kvalitet, deres sprøde bid og deres søde, smørige aroma. Pekannødder er nære slægtninge til valnødder og kendetegnes ved en lidt slankere form og en mildere smag. Pekannøddekerner er alsidige og kan både spises rå og bruges i forskellige retter. De fine nøddekerner er perfekte til bagning, men er også en velsmagende tilføjelse til müsli eller salater, enten rå eller let ristede. Derudover kan pekannødder bruges i salte retter, såsom fjerkræ- eller grøntsagsretter. Den fine nød stammer oprindeligt fra USA, men dyrkes i dag også i Afrika, Australien og Asien. Pekannødden er også kendt under navnet hickorynød.
Økologiske hasselnøddekerner, blancherede og let ristede. De elfenbensfarvede kerner er for det meste uden skal, faste og sprøde. De har en mild og nøddeagtig smag med en let ristet note og er et fiberrigt mellemmåltid. De er velegnede til madlavning og bagning samt til müsli, barer, energikugler og som snacks. Økologiske hasselnøddekerner med skal findes i forskellige størrelser i vores shop: Hasselnøddekerner 11-13 mm økologiske eller Hasselnøddekerner 13-15 mm.
Malede og ristede hasselnøddekerner. Stykkerne er ca. 0 til 2 mm store. De har en nøddeagtig aroma, er rige på fibre og egner sig til bagning, madlavning og desserter.
Vores økologiske spekulatius-krydderi er perfekt til at krydre sæsonbestemte bagværk, især spekulatius. Den unikke kombination af varme, julede krydderier giver den umiskendelige duft og smag af spekulatius, som man kan glæde sig til hele året rundt. Det forfiner også hele året rundt krydrede karryretter og giver varme morgenmadsretter og varme drikke det lille ekstra.
Hakket og ristede hasselnøddekerner. De små stykker er ca. 2 til 4 mm store og har forskellige brune nuancer. De har en nøddeagtig aroma og er rige på kostfibre. De er velegnede til bagning og madlavning samt til müsli og desserter.
Til vores fine, hakkede mandler bruger vi kun europæiske mandler! Hvorfor? De smager nemlig meget mere nøddeagtigt og aromatisk end mandler fra oversøiske lande. For at opnå den bedst mulige smag bliver mandlerne først blancheret efter knækningen. Her fjernes den brune skal, der omgiver mandlen. Derefter hakkes de i hvide til elfenbensfarvede stykker på ca. 2-4 mm. Mandler indeholder mange fibre og er en proteinkilde. De er derfor velegnede rå eller let ristede til bagning, madlavning, desserter og konfekt. Som topping giver de ekstra crunch og proteinboost til müsli, grød og (frugt)salater.
Bio-Stollengewürz er en afbalanceret krydderiblanding til julekager. Den særlige kombination af finmalet kanel, ingefær, nelliker, kardemomme, muskatblomst og muskatnød giver din kage det sidste pift. Den udsøgte krydderiblanding harmonerer både med klassiske opskrifter og med nødde- og marcipanstollen. Den er også ideel til cremede karryretter, varme drikke som kaffespecialiteter, desserter og sæsonbestemte kage- og småkageopskrifter.
Indhold: 20 KG (318,75 kr. / 1 KG)
10% rabat - sikre dig nu
Hold dig orienteret med vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du en rabatkode til 10% på din næste ordre.
Naturligvis fra Bode - Vi kombinerer tradition, kvalitet og innovation!
Som førende importør og forhandler af økologiske råvarer siden 1960 tilbyder vi et stort udvalg af naturlige og kontrollerede økologiske fødevarer. Vores brede sortiment spænder over alt fra nøddekerner og tørret frugt til bælgfrugter, krydderurter og krydderier. Vores beliggenhed i det østlige Hamborg med optimal nærhed til havnen styrker vores position som en af Tysklands største bioimportører. Som en familievirksomhed med over 120 ansatte er vi forpligtet til at levere førsteklasses økologiske fødevarer til vores erhvervs- og privatkunder.
Gennem vores konsekvente kvalitetsstyring garanterer vi sikkerhed, sporbarhed og den højeste kvalitet af vores produkter, der lever op til forventningerne om smag, oprindelse og naturlighed.