Økologiske bagemidler
Gluten er et glutenprotein og er et deklarationspligtigt allergen. Dette hvedeglutenpulver kan bruges som stabiliserende bageingrediens og er ideelt til fremstilling af seitan. Bland hvedegluten med de ønskede tørre krydderier, tilsæt vand og eventuelle flydende krydderier som f.eks. sojasauce, og ælt det godt sammen. En del gluten, en del vand. Hvis dejen er for fast, skal du tilsætte lidt mere vand. Vælg nu den ønskede tilberedningsmetode: kog, bag eller steg.
Indhold: 25 KG (83,20 kr. / 1 KG)
Bagepulver med ren tandsten. Ren tandsten produceres naturligt under vinfremstillingsprocessen. Bagepulveret giver dejen en luftig struktur og er velegnet til fremstilling af svampekager, mørdej, rundstykker, kiks, svampekager, wienerdej og meget mere. Dosering: ca. 17 g bagepulver pr. 500 g mel.
Indhold: 25 KG (64,60 kr. / 1 KG)
Til bagning: Bagepulver som hævemiddel til muffins, kiks eller andet bagværk. Til sure frugter: Overskydende syre (f.eks. i stikkelsbær eller rabarber) bindes ved at tilsætte ca. 1/2 teskefuld natron til 1 kg frugt.
Indhold: 25 KG (22,92 kr. / 1 KG)
Bagepulver med ren tandsten. Ren tandsten produceres naturligt under vinfremstillingsprocessen. Bagepulveret giver dejen en luftig struktur og er velegnet til fremstilling af svampekager, mørdej, rundstykker, kiks, svampekager, wienerdej og meget mere. Majsstivelse fungerer som slipmiddel. Dosering: ca. 17 g bagepulver pr. 500 g mel.
Indhold: 25 KG (67,04 kr. / 1 KG)
Økologisk bygmaltekstrakt er en naturlig ekstrakt fremstillet af bygmalt. Råvarerne er bygmalt og vand. Det indeholder alle de vandopløselige ingredienser i malten, som er opløst af maltenzymer. Økologisk bygmaltekstrakt er en meget tyktflydende, gyldenbrun, maltet-aromatisk og sød ekstrakt. Det bruges i bageblandinger og bagemidler og er velegnet til at forbedre bageegenskaberne i brød og rundstykker.
Indhold: 10 KG (87,10 kr. / 1 KG)
Tør økologisk bagegær i en opbevaringspakke, ekstra stærk for ekstra luftig dej og et luftigt udseende. Nem at arbejde med, da den er relativt ufølsom over for temperatur, tid og fugt. Lækre brød, sprøde boller og fine kager er nemme at lave.
Indhold: 0.39 KG (1.230,77 kr. / 1 KG)
Ristet rugmalt bruges blandt andet som farvestof.
Indhold: 25 KG (45,48 kr. / 1 KG)
Finmalet bygmaltmel, fremstillet af maltbyg af fineste kvalitet. Smag: maltet-sød med lette honningnoter. Enzymaktivitet: høj. Bygmaltpulveret er velegnet til at forbedre bageegenskaberne i brød og rundstykker.
Indhold: 25 KG (30,28 kr. / 1 KG)
Sekowa bageferment er et naturligt hævemiddel, der løsner dejen, og som er fremstillet af majsmel, ærtemel og blomsterhonning. Bagefermentens hævende kraft er også effektiv i deje, der er lavet af kornsorter, der er svære at bage, såsom byg og havre, samt i sorter, der ikke kan bages, såsom majs, hirse eller boghvede. Sekowa-bageferment indeholder en række naturlige syrer og nektargær, som gør brugen af gær overflødig. Bagefermenten bruges i en mængde på ca. 3 g pr. 100 g mel.
Indhold: 2.5 KG (207,20 kr. / 1 KG)
Speltbaseret brødforbedringsmiddel. Tilsæt ca. 3 til 4 % af dette til det samlede mel.
Indhold: 25 KG (93,00 kr. / 1 KG)
10% rabat - sikre dig nu
Hold dig orienteret med vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du en rabatkode til 10% på din næste ordre.
Naturligvis fra Bode - Vi kombinerer tradition, kvalitet og innovation!
Som førende importør og forhandler af økologiske råvarer siden 1960 tilbyder vi et stort udvalg af naturlige og kontrollerede økologiske fødevarer. Vores brede sortiment spænder over alt fra nøddekerner og tørret frugt til bælgfrugter, krydderurter og krydderier. Vores beliggenhed i det østlige Hamborg med optimal nærhed til havnen styrker vores position som en af Tysklands største bioimportører. Som en familievirksomhed med over 120 ansatte er vi forpligtet til at levere førsteklasses økologiske fødevarer til vores erhvervs- og privatkunder.
Gennem vores konsekvente kvalitetsstyring garanterer vi sikkerhed, sporbarhed og den højeste kvalitet af vores produkter, der lever op til forventningerne om smag, oprindelse og naturlighed.