Økologiske produkter til gelering & fortykning
Glutenfri majsstivelse til fortykning af mad. For at gøre det nemt at røre vand ud uden klumper skal stivelsen blandes med andre tørre ingredienser i opskriften på forhånd. Bland med kold væske, tilsæt derefter til den varme væske, og bring den i kog under omrøring. Til fortykning af saucer, supper og budding.
Indhold: 25 KG (29,32 kr. / 1 KG)
Fint stivelsesmel, fremstillet af kartofler, glutenfrit, vegansk.
Indhold: 25 KG (36,36 kr. / 1 KG)
Majsmel er koldsvedende og bruges til at lave supper, saucer og desserter. Det bruges til at gøre dem fastere eller tykkere og behøver ikke at blive kogt. For at få en klumpfri anvendelse blandes det først med andre tørre ingredienser i opskriften, og først derefter tilsættes væske.
Indhold: 25 KG (51,36 kr. / 1 KG)
Gelerings- og bindemiddel, rent vegetabilsk alternativ til gelatine. Velegnet til fortykning af saucer, cremer og kageglasur.
Indhold: 25 KG (542,36 kr. / 1 KG)
Johannesbrødkernemel er et smagløst vegetabilsk fortykningsmiddel fremstillet af frøene fra johannesbrødtræet. Det er naturligt glutenfrit. Johannesbrødkernemel binder også uden kogning og er derfor velegnet til kolde desserter, kolde skåle, dips og varme retter som supper, gryderetter uden æg og grøntsagsretter.
Indhold: 25 KG (298,32 kr. / 1 KG)
Pektin kan bruges til at lave gelé, syltetøj og marmelade. Det gelatinerer frugtmassen og giver den en glat, smørbar konsistens. Lavesterificeret pektin (esterificeringsgrad 36-44 %), standardiseret med saccharose til specificerede reologiske egenskaber. Pektin består af partielle methylestere af polygalacturonsyre og dens natrium-, kalium-, calcium- og ammoniumsalte, ikke amideret. Denne pektin produceres fra æbler og muligvis citrusfrugter. Denne pektin kan anvendes til produktion af økologiske produkter i overensstemmelse med bilag V, del A, i forordning (EU) 2021/1165.
Arrowroot-stivelse er et alsidigt bindemiddel fra den tropiske arrowroot-knoldplante. Til fortykning af varme og kolde retter. Væsken bliver ikke mælkeagtig.
Indhold: 20 KG (57,75 kr. / 1 KG)
Guargummi er et plantebaseret fortykningsmiddel fremstillet af guarplantens frø og er naturligt glutenfrit. Det binder også uden tilberedning og er derfor velegnet til kolde desserter, kolde skåle, dips samt varme retter som supper, gryderetter uden æg og grøntsagsretter.
Indhold: 25 KG (34,20 kr. / 1 KG)
Saftbinder til bagning af kager og andet sødt bagværk. Saftbinder kan f.eks. bruges til at bage frugttærter. Saftbinderen tilsættes saften og sørger for, at den bliver siddende på kagebunden. 100 g saftbinder pr. 1 liter saft er tilstrækkeligt.
Indhold: 12.5 KG (60,64 kr. / 1 KG)
Gelatine er en blanding af smagsløse animalske proteiner. Hovedkomponenten er denatureret eller hydrolyseret kollagen, som her er fremstillet af 100 % svineskind.
Malet bladgelatine fra flæskesvær. Udelukkende fra flæskesvær fra certificeret økologisk produktion fra sunde slagtede dyr beregnet til menneskeføde.
10% rabat - sikre dig nu
Hold dig orienteret med vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du en rabatkode til 10% på din næste ordre.
Naturligvis fra Bode - Vi kombinerer tradition, kvalitet og innovation!
Som førende importør og forhandler af økologiske råvarer siden 1960 tilbyder vi et stort udvalg af naturlige og kontrollerede økologiske fødevarer. Vores brede sortiment spænder over alt fra nøddekerner og tørret frugt til bælgfrugter, krydderurter og krydderier. Vores beliggenhed i det østlige Hamborg med optimal nærhed til havnen styrker vores position som en af Tysklands største bioimportører. Som en familievirksomhed med over 120 ansatte er vi forpligtet til at levere førsteklasses økologiske fødevarer til vores erhvervs- og privatkunder.
Gennem vores konsekvente kvalitetsstyring garanterer vi sikkerhed, sporbarhed og den højeste kvalitet af vores produkter, der lever op til forventningerne om smag, oprindelse og naturlighed.