Bio-fordelspakker
Beige-gulige, langlige og flade pinienkerner. De har en fast konsistens og er en kilde til ballaststoffer. Pinienkerner har en særligt fin aroma, der udfoldes endnu mere ved röstning. De er egnet til den mediterrane køkken, til bagning, til salater og som snack. De er Økologisk.
Den fintmalede vaniljestang blandes med gyldengult råsukker for at frigive den fine, forførende smag. En klassiker, som giver fine kager, tærter, kiks, desserter og (varme) drikke det lille ekstra. Vil du hellere blande dit eget vaniljesukker? Her finder du fin stødt vanilje og rå rørsukker.
Tørrede mangostriben af sorten Brooks. De gule-orangefarvede skiver smager frugtigt sødt og har en halvfast til fast konsistens. Den eksotiske delikatesse er en fiberrig snack. En stor pakke til dem, der ikke kan få nok af denne lækkerhed. Bemærk: Mangostribene leveres, som de ankommer fra oprindelsen, og kan hænge lidt sammen.
Indhold: 2 KG (178,00 kr. / 1 KG)
Saftkoncentrat fra agave salmiane fra Mexico. Alternativt sødemiddel med en meget mild smag, let maltet karamelsmag.
Indhold: 2 KG (103,50 kr. / 1 KG)
Kakaobønnenibs (knækkede stykker), uristede. De fermenterede kakaobønner tørres og sorteres ved temperaturer på op til 50 °C (rå fødevarer op til maks. 45 °C). Bønnerne skrælles, renses, knuses og pakkes. Til müsli, kager, kiks, kager, desserter og chokolade.
Grønne økologiske pistaciekerner med skind og uden skal. Indersiden af pistacienødderne er gul til grøn, og skindet er grønbrunt til let lilla. Smagen er let sød og intenst nøddeagtig. Pistacienødder er en kilde til protein og rige på fibre. Deres unikke smag gør dem til en fremragende ingrediens eller dekoration i lækre kager, tærter, kiks og desserter, enten rå eller let ristede. De er også en vidunderlig tilføjelse til salte retter i det orientalske køkken. Forkæl dig selv med denne luksus i hverdagen og nyd andre lækre nødder som vores ristede og saltede pistaciekerner med skal.
Europæiske valnøddekerner er en smagfuld verdensstjerne! De smager mildt nøddeagtigt, delikat syrligt og let sødt. Stykkerne er sprøde, gyldengule i farven og varierer i størrelse. De har et højt indhold af fibre. Kernerne er ideelle som ingrediens i bagning og madlavning, som tilsætning til salater og müsli eller som pynt på kager og desserter samt som en knasende snack.
Grønne, blancherede økologiske pistaciekerner er en sand luksus både visuelt og smagsmæssigt. Kernerne har en intens gulgrøn til grøn farve og den let søde og intenst nøddeagtige smag, som er så typisk for pistacienødder. Pistacienødder er en kilde til protein og rige på fibre. På grund af deres unikke smag er de velegnede rå eller let ristede som ingrediens eller dekoration i fine kager, tærter, kiks og desserter. De er også en vidunderlig tilføjelse til salte retter i det orientalske køkken. Har du lyst til en opskrift på en helt særlig nøddesmør? Hak 100 g ristede pistacienødder i 200 g hvid økologisk mandelsmør med en stavblender. Smag til med en knivspids salt, og nyd det.
Gelerings- og bindemiddel, rent vegetabilsk alternativ til gelatine. Velegnet til fortykning af saucer, cremer og kageglasur.
Vingummibamser uden gelatine, med fast bid og intens frugtsmag, velegnet til vegetarer.
Indhold: 2.5 KG (145,60 kr. / 1 KG)
Disse jordbærstykker er lavet af 100 % modne, friskfrosne jordbær. Den særligt skånsomme frysetørringsproces bevarer de naturlige frugtkarakteristika som form, farve, duft og smag. Stykkerne er ca. 2 til 10 mm store. Jordbærrene har et højt indhold af fibre.
Pektin kan bruges til at lave gelé, syltetøj og marmelade. Det gelatinerer frugtmassen og giver den en glat, smørbar konsistens. Lavesterificeret pektin (esterificeringsgrad 36-44 %), standardiseret med saccharose til specificerede reologiske egenskaber. Pektin består af partielle methylestere af polygalacturonsyre og dens natrium-, kalium-, calcium- og ammoniumsalte, ikke amideret. Denne pektin produceres fra æbler og muligvis citrusfrugter. Denne pektin kan anvendes til produktion af økologiske produkter i overensstemmelse med bilag V, del A, i forordning (EU) 2021/1165.
Cashewstykkerne er elfenbensfarvede til beige og større end 4,75 mm; de er ofte halve og kvarte cashewnødder. De er en kilde til protein. De mildt nøddeagtige kerner er ideelle til snacks, madlavning og bagning, til det eksotiske køkken, som ingrediens i salater, saucer, desserter og müsli.
Den saftige, frugtagtige og kødfulde Medjool-dadel er kendt som dadlernes dronning, ikke mindst på grund af dens størrelse (stor eller jumbo, afhængigt af tilgængelighed). De honningsøde, karamelliserede, delikat frugtagtige og cremede frugter er meget efterspurgte hele året rundt og er derfor et af vores topprodukter. De er en lækker sød fornøjelse og en populær ingrediens til bagning og madlavning. Deres høje kulhydratindhold gør dem til en fremragende energikilde, og de er også en kilde til fibre. Områder.
Finmalet bourbonvanilje er en uundværlig ingrediens i mange desserter. Den giver en særlig smag til bagværk, desserter og drinks. Hvad gør en vaniljestang til bourbonvanilje? Vanilje kan kaldes bourbonvanilje, hvis den kommer fra Madagaskar, La Réunion (tidligere Île Bourbon) eller andre øer i Det Indiske Ocean. Dens botaniske navn er Vanilla planifolia. Den er også kendt som kryddervanilje og er den mest anvendte og mest populære af de tre kommercielt anvendte vaniljearter i Europa. Her kan du finde hele Bourbon-vaniljestænger.
Indhold: 0.3 KG (2.983,33 kr. / 1 KG)
Vi sparer, du sparer! Den knasende knækkede kernemix står for bæredygtighed: Den indeholder nøddestykker, som ikke er kalibreret til hele kerner. Smagen er naturligvis af højeste kvalitet. Den lækre kombination af forskellige nøddekerner er den perfekte sammensætning til müsli, kager og meget andet. De er ideelle til bagning, madlavning eller bare som en snack for nøddeelskere.
Chia er en etårig, urteagtig sommerplante fra læbeblomstfamilien med det botaniske navn Salvia hispanica L. Den stammer oprindeligt fra Mexico, men dyrkes nu i mange latinamerikanske lande og også i Afrika. De små chiafrø er sorte til grå og har en usædvanlig høj opsvulmningsevne. Superfooden er en god proteinkilde og har et højt fiberindhold. Chiafrø er en ideel ingrediens til bagværk, morgenmadsprodukter, toppings til søde og salte retter og til kreative dessertkompositioner.
Chokoladedrys til pyntning af en lang række kager og desserter.
Vi bruger kun europæiske mandler! De smager meget mere nøddeagtigt og aromatisk end oversøiske mandler. Mandelkernerne er hvide til let elfenbensfarvede, blancherede og skåret i fine stave. De er sprøde og faste at bide i. Mandler indeholder mange fibre og er en kilde til protein. De er ideelle til snacking, bagning, madlavning, blendning, topping og desserter.
Halve soltørrede tomater med en rød til mørk rødbrun farve. De smager salt og frugtagtigt og er en kilde til fibre. Tomaterne er velegnede til middelhavsretter som pasta og risotto, salater eller til at sylte i olie.
Bagepulver med ren tandsten. Ren tandsten produceres naturligt under vinfremstillingsprocessen. Bagepulveret giver dejen en luftig struktur og er velegnet til fremstilling af svampekager, mørdej, rundstykker, kiks, svampekager, wienerdej og meget mere. Majsstivelse fungerer som et slipmiddel.
Frugtgelé med agar-agar, uden gelatine, intenst frugtagtig med et blødt bid, bestrøet med sukker;.
Indhold: 2.5 KG (142,40 kr. / 1 KG)
Store, hovedsageligt hele, uristede økologiske macadamianødder. Nøddernes dronning har en unik smag af smør og nødder, er sart elfenbensfarvet til beige og rig på fibre. Macadamianødder er en lækker snack og er ideelle som en fin ingrediens i bagværk, desserter, blandinger og salte retter. Opbevaringstip: Når de delikate macadamianødder er åbnet, skal de opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet. Men det er endnu bedre at spise dem hurtigt end at opbevare dem, så du kan nyde deres unikke smag fuldt ud.
De koralrøde gojibær, også kendt som havtornbær, smager frugtagtigt og syrligt, er let søde og har en ret fast konsistens. De små, intenst røde powerbær er en rigtig superfood og rige på fibre. De dyrkes traditionelt i Kina. De er ideelle til müsli, som topping, i blandinger, til bagning og madlavning, f.eks. som en særlig visuel og smagsmæssig note i orientalske risretter og karryretter.
10% rabat - sikre dig nu
Hold dig orienteret med vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du en rabatkode til 10% på din næste ordre.
Naturligvis fra Bode - Vi kombinerer tradition, kvalitet og innovation!
Som førende importør og forhandler af økologiske råvarer siden 1960 tilbyder vi et stort udvalg af naturlige og kontrollerede økologiske fødevarer. Vores brede sortiment spænder over alt fra nøddekerner og tørret frugt til bælgfrugter, krydderurter og krydderier. Vores beliggenhed i det østlige Hamborg med optimal nærhed til havnen styrker vores position som en af Tysklands største bioimportører. Som en familievirksomhed med over 120 ansatte er vi forpligtet til at levere førsteklasses økologiske fødevarer til vores erhvervs- og privatkunder.
Gennem vores konsekvente kvalitetsstyring garanterer vi sikkerhed, sporbarhed og den højeste kvalitet af vores produkter, der lever op til forventningerne om smag, oprindelse og naturlighed.