Økologisk hørfrø guldlighøj Europa
1.012 kr.
Indhold:
25 KG
(40 kr. / 1 KG)
Priser inkl. moms plus forsendelsesomkostninger
- Økologisk
- Veganer
Produktnummer:
21637
Produktinformation "Økologisk hørfrø guldlighøj Europa"
I Europa dyrket økologisk hørfrø med ovale, flade, guldlighøje frø med en let blankpoleret overflade. De har en let nøddeagtig smag, en høj indhold af kostfibre og er en protein kilde. Hørfrø er en uundværlig ingrediens til en bred vifte af brød- og ruller specialiteter, müsli, smoothies, som topping til müsli og salater, samt til alle kreationer, der skal have en ekstra portion kostfibre.
Du kan også finde brune økologiske hørfrø fra Europa i vores butik.
Tilberedning
Ideel til brød, ruller, knækbrød og crackere, samt som ingrediens til müsli, porridge eller crunchies. Fintformalet kan de også bruges som æg-erstatning i veganske bagværk eller presses til olie.
Ingredienser
linseed golden yellow*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
2.151/514
Fedt
42,2 g
Heraf mættede fedtsyrer
3,7 g
Kulhydrater
1,6 g
Heraf sukker
1,6 g
Ballaststoff
27,3 g
Protein
18,3 g
Salt
0,075 g
Produktnummer:
21637
GTIN/EAN:
4026363216373
Vægt:
25 kg
MHD:
31. dec. 2025
Oprindelse:
CZ
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj | 2151 kj |
Calorific value kcal | 514 kcal |
Fat | 42.2 g |
Of which saturated fatty acids | 3.7 g |
Carbohydrates | 1.6 g |
Of which sugar | 1.6 g |
Fibers | 27.3 g |
Protein | 18.3 g |
Salt | 0.075 g |
Allergens
Gluten-containing cereal | No |
Chicken egg | No |
Peanuts | No |
Milk | No |
Celery | No |
Sesame seeds | No |
Lupines | No |
Crustaceans | No |
Fish | No |
Soy | No |
Nuts | No |
Mustard | No |
Sulfur dioxide and sulphite | No |
Molluscs | No |
Cashews | No |
Spelt | No |
Barley | No |
Oat | No |
Hybrid Strains | No |
Kamut | No |
Macadamia | No |
Almonds | No |
Brazil Nuts | No |
Pecans | No |
Pistachios | No |
Rye | No |
Hazelnuts | No |
Sesame | No |
Walnuts | No |
Wheat | No |