Æblepektin konv. (til gelersukker 2:1) 1kg
428 kr.
Indhold:
1 KG
Priser inkl. moms plus forsendelsesomkostninger
- Værdipakke
- Veganer
Produktnummer:
20347
Produktinformation "Æblepektin konv. (til gelersukker 2:1) 1kg"
Pektin kan bruges til at lave geléer, marmelader og syltetøj. Det får frugtmassén til at stivne og give en blød, smørflydende konsistens.
Lavt esterificeret æblepektin (esterificeringsgrad 38-44 %), standardiseret med dextrose til fastlagte reologiske egenskaber. Pektin består af partielle metylestere af polygalakturonsyre og dens natrium-, kalium-, calcium- og ammoniumsalte, ikke amidert. Dette pektin må ifølge artikel 27, afsnit 1, bogstav a bruges til fremstilling af økologiske/biologiske produkter.
Tilberedning
Stivnemiddel til frugtspreds 2:1
27-30 g pektin (afhængigt af frugtarten)
2000 g frugter
1000 g saccharose (krystalsukker)
evt. citronsaft
Bland pektinet med en del af sukkeret og tilsæt derefter til
den kolde frugter og rør godt. Udkog frugterne, tilsæt resten af sukkeret efterhånden, og kog ca. 3
minutter, rør godt.
Ingredienser
gelling agent: pectin, saccharose
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
975/233
Fedt
1 g
Heraf mættede fedtsyrer
1 g
Kulhydrater
20 g
Heraf sukker
20 g
Ballaststoff
70 g
Protein
1 g
Salt
2,5 g
Produktnummer:
20347
Vægt:
1 kg
MHD:
20. sep. 2026
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj | 975 kj |
Calorific value kcal | 233 kcal |
Fat | 1 g |
Of which saturated fatty acids | 1 g |
Carbohydrates | 20 g |
Of which sugar | 20 g |
Fibers | 70 g |
Protein | 1 g |
Salt | 2.5 g |
Allergens
Gluten-containing cereal | No |
Chicken egg | No |
Peanuts | No |
Milk | No |
Celery | No |
Sesame seeds | No |
Lupines | No |
Crustaceans | No |
Fish | No |
Soy | No |
Nuts | No |
Mustard | No |
Sulfur dioxide and sulphite | No |
Molluscs | No |
Cashews | No |
Spelt | No |
Barley | No |
Oat | No |
Hybrid Strains | No |
Kamut | No |
Macadamia | No |
Almonds | No |
Brazil Nuts | No |
Pecans | No |
Pistachios | No |
Rye | No |
Hazelnuts | No |
Sesame | No |
Walnuts | No |
Wheat | No |