Æblepektin konv. (til gelersukker 2:1) 1kg

428 kr.

Indhold: 1 KG
  • Værdipakke
  • Veganer
Produktnummer: 20347
Del produkt Anmod om pallepris
Produktinformation "Æblepektin konv. (til gelersukker 2:1) 1kg"
Pektin kan bruges til at lave geléer, marmelader og syltetøj. Det får frugtmassén til at stivne og give en blød, smørflydende konsistens. Lavt esterificeret æblepektin (esterificeringsgrad 38-44 %), standardiseret med dextrose til fastlagte reologiske egenskaber. Pektin består af partielle metylestere af polygalakturonsyre og dens natrium-, kalium-, calcium- og ammoniumsalte, ikke amidert. Dette pektin må ifølge artikel 27, afsnit 1, bogstav a bruges til fremstilling af økologiske/biologiske produkter.
Tilberedning
Stivnemiddel til frugtspreds 2:1 27-30 g pektin (afhængigt af frugtarten) 2000 g frugter 1000 g saccharose (krystalsukker) evt. citronsaft Bland pektinet med en del af sukkeret og tilsæt derefter til den kolde frugter og rør godt. Udkog frugterne, tilsæt resten af sukkeret efterhånden, og kog ca. 3 minutter, rør godt.
Ingredienser
gelling agent: pectin, saccharose
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
975/233
Fedt
1 g
Heraf mættede fedtsyrer
1 g
Kulhydrater
20 g
Heraf sukker
20 g
Ballaststoff
70 g
Protein
1 g
Salt
2,5 g
Produktnummer:
20347
Vægt:
1 kg
MHD:
20. sep. 2026
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj 975 kj
Calorific value kcal 233 kcal
Fat 1 g
Of which saturated fatty acids 1 g
Carbohydrates 20 g
Of which sugar 20 g
Fibers 70 g
Protein 1 g
Salt 2.5 g
Allergens
Gluten-containing cereal No
Chicken egg No
Peanuts No
Milk No
Celery No
Sesame seeds No
Lupines No
Crustaceans No
Fish No
Soy No
Nuts No
Mustard No
Sulfur dioxide and sulphite No
Molluscs No
Cashews No
Spelt No
Barley No
Oat No
Hybrid Strains No
Kamut No
Macadamia No
Almonds No
Brazil Nuts No
Pecans No
Pistachios No
Rye No
Hazelnuts No
Sesame No
Walnuts No
Wheat No
Download nutritional values