Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Hvedegluten økologisk Europa også til seitan"
Gluten er et glutenprotein og er et deklarationspligtigt allergen. Dette hvedeglutenpulver kan bruges som stabiliserende bageingrediens og er ideelt til fremstilling af seitan. Bland hvedegluten med de ønskede tørre krydderier, tilsæt vand og eventuelle flydende krydderier som f.eks. sojasauce, og ælt det godt sammen. En del gluten, en del vand. Hvis dejen er for fast, skal du tilsætte lidt mere vand. Vælg nu den ønskede tilberedningsmetode: kog, bag eller steg.
Ingredienser
wheat gluten*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.632/390
Fedt
4 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,8 g
Kulhydrater
7 g
Heraf sukker
0 g
Ballaststoff
1 g
Protein
81 g
Salt
0 g
Produktnummer:
26012
GTIN/EAN:
4026363260123
Vægt:
25 kg
Bedst før:
12. sep. 2028
Oprindelse:
IT
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003