I 1960 grundlagde Horst Bode familievirksomheden i den berømte Deichstraße i Hamborg, i dag en tilsyneladende museumsagtig gyde, hvor varerne leveres til etagerne i bindingsværkshusene på traditionel vis ved hjælp af en galge og en flaskehejs. Grundlæggerne handler med konventionelle delikatessevarer og krydderier. De kommer fra Tyskland og Europa og fra krydderibørsen.
1980 flytter til Wentorf nær Hamborg. Emnet økologiske fødevarer er stadig i sin vorden, men det økologiske koncept trives i familien, og derfor lægger virksomheden om både privat og kommercielt. Kunderne er helsekostbutikker og alle former for »sunde butikker og sunde forarbejdningsvirksomheder«. Indtil 1985 var det kun Horst og Gisela Bode, der arbejdede i virksomheden sammen med nogle få vikarer. Derefter ansætter de en ekstra fuldtidsansat kontormedarbejder.
1990 flytter virksomheden til Lohbrügge-distriktet i Hamborg. I den østlige del af Hamborg, i byens grønne bælte, har virksomheden en ideel beliggenhed tæt på Hamborgs havn.
Since 1993, hans søn, Frank Bode, er anden generation i den succesfulde økologiske handelsvirksomhed. Da den 54-årige, som nu hedder, overtog den lille virksomhed på dens nuværende adresse i 1993 som 23-årig med tre ansatte, var et 300 kvadratmeter stort lager uden pallereoler stadig tilstrækkeligt. Ved hjælp af en bil og en trailer og senere en lille varevogn leverer han de bestilte varer til kunder i det omkringliggende område.
In 1999, lageret udvides for første gang med hele 180 kvadratmeter i forhold til den nuværende lagerkapacitet. Byggeomkostningerne på 150.000 tyske mark var en betydelig, men nødvendig investering for at kunne følge det servicekoncept, der stadig gælder i dag, og som går ud på at ekspedere så mange ordrer som muligt samme dag, som de modtages.
Fra 2010 skal der lejes eller købes lagerbygninger i det omkringliggende område, da der ikke er tilstrækkelig kapacitet i Lohbrügge. Flere lagerbygninger vil følge, og der vil også blive tilføjet køle- og fryselagre.
I slutningen af året kunne teamet fejre, at de endnu en gang havde opnået IFS Food-certificering.