Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Vaniljestænger Bourbon (13-15 cm) økologisk 100 g"
Den fineste Bourbon-vanilje til køkkenet: For at få fat i kornene skal du skære vaniljestangen over på midten med en skarp kniv og skrabe kornene ud med bagsiden af kniven. Brug dem til at smage kager, desserter og drinks til. Læg den udkradsede stang i en krukke sammen med sukkeret, og lad den trække i ca. en uge - så er det lækre vaniljesukker klar! Hvad gør en vaniljestang til bourbonvanilje? Vanilje kan kaldes Bourbon-vanilje, hvis den kommer fra Madagaskar, La Réunion (tidligere Île Bourbon) eller andre øer i Det Indiske Ocean. Dens botaniske navn er Vanilla planifolia. Den er også kendt som kryddervanilje og er den mest anvendte og populære af de tre kommercielt anvendte vaniljearter i Europa. Her finder du fintmalet Bourbon-vanilje.
Tilberedning
Den fineste Bourbon-vanilje til køkkenet: Forædl dine kager, desserter og varme drikke med en uforlignelig smag. Brug kornene fra vaniljestangen til kager og kolde desserter. Hvis du tilbereder varme desserter eller drikke, så lad den udskrabede stang trække i den varme væske i et stykke tid. Så kan smagen udvikle sig optimalt.
Ingredienser
bourbon vanilla sticks*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.060/253
Fedt
10,3 g
Heraf mættede fedtsyrer
3,5 g
Kulhydrater
19,8 g
Heraf sukker
9,7 g
Ballaststoff
32,5 g
Protein
4,1 g
Salt
0,107 g
Produktnummer:
45839
GTIN/EAN:
4026363458391
Vægt:
0,1 kg
Bedst før:
29. apr. 2027
Oprindelse:
MG
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003