Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Majsstivelse hvid glutenfri økologisk"
Glutenfri majsstivelse til at jævne mad. For at gøre det lettere at røre stivelsen ud i vand uden klumper, bør stivelsen først blandes med andre tørre ingredienser i opskriften. Bland med kold væske, tilsæt derefter til den varme væske og kog op under omrøring. Til at jævne saucer, supper og budding.
Tilberedning
Bland først majsstivelsen med koldt vand og tilsæt den derefter til den varme væske, rør den ind og kog den kort op – her udvikler den sine bindende egenskaber. Anvendelsesmuligheder: Sauce: 10-15 g (1 – 1,5 spsk) stivelse til 500 ml væske Dessertcreme: 20-25 g (2 – 2,5 spsk) stivelse til 500 ml væske Pudding: 40-45 g (4-4,5 spsk) stivelse til 500 ml væske Støbepudding: 45-60 g (4,5 spsk) stivelse til 500 ml væske
Ingredienser
corn starch*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.456/348
Fedt
0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer
0 g
Kulhydrater
85,9 g
Heraf sukker
0 g
Ballaststoff
1 g
Protein
0,4 g
Salt
0,01 g
Produktnummer:
20312
GTIN/EAN:
4026363203120
Vægt:
25 kg
Bedst før:
31. aug. 2026
Oprindelse:
RO
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003