Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Florentinerblanding økologisk"
Tørblanding til fremstilling af florentinerkager, bienestik eller som topping på kager og andre bagværk.
Tilberedning
Grundopskrift: 500 g florentinerblanding, 125 g mandelsplitter, 125 g mandelsplitter. Bland alle ingredienser godt sammen. Fyld 25 g af blandingen i florentinerringe (10 cm) eller på en silikone-bageplade. Bagetemperatur: 180 °C (50 °C under brødbagningstemperatur), bagetid: ca. 8 minutter (afhængigt af kagetype, vægt og ovntype). Florentiner kan også fremstilles med andre nødder eller frø, eller andelen af nødder og frø kan øges efter smag.
Ingredienser
maltodextrin* ( corn), cane sugar*, palm oil*, blossom honey*, skimmed milk powder*, emulsifier: sunflower lecithi
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
2.010/481
Fedt
18,5 g
Heraf mættede fedtsyrer
8,3 g
Kulhydrater
77,6 g
Heraf sukker
45,8 g
Ballaststoff
0 g
Protein
0,9 g
Salt
0,123 g
Produktnummer:
12254
GTIN/EAN:
4026363122544
Vægt:
20 kg
Bedst før:
31. aug. 2026
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003