Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Hakket mandler, økologiske, 1 kg"
Til vores fine, hakkede mandler bruger vi kun europæiske mandler! Hvorfor? De smager nemlig meget mere nøddeagtigt og aromatisk end mandler fra oversøiske lande. For at opnå den bedst mulige smag bliver mandlerne først blancheret efter knækningen. Her fjernes den brune skal, der omgiver mandlen. Derefter hakkes de i hvide til elfenbensfarvede stykker på ca. 2-4 mm. Mandler indeholder mange fibre og er en proteinkilde. De er derfor velegnede rå eller let ristede til bagning, madlavning, desserter og konfekt. Som topping giver de ekstra crunch og proteinboost til müsli, grød og (frugt)salater.
Tilberedning
Lækre til madlavning, bagning, desserter og chokolade. Let ristede frigiver de deres aroma og forfiner en lang række retter som topping.
Ingredienser
almonds blanched*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
2.564/613
Fedt
52,5 g
Heraf mættede fedtsyrer
4 g
Kulhydrater
8,7 g
Heraf sukker
4,6 g
Ballaststoff
9,9 g
Protein
21,4 g
Salt
0,047 g
Produktnummer:
75045
GTIN/EAN:
4026363750457
Vægt:
1 kg
Bedst før:
6. nov. 2026
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003