Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Sonnenblumenkerne Konditori bio Europa"
Europæiske økologiske solsikkefrø i konfekturekvalitet høstes og afskalles, når de er modne. De ovale, ret aflange, knasende frø er hvidgrå og har en let nøddeagtig smag. Oliefrøet er en kilde til protein og fibre. Solsikkefrø kan bruges på mange forskellige måder. Solsikkekerner er en fremragende ingrediens i brød og rundstykker og giver bagværk en behagelig konsistens og ekstra smag. Rene eller fint ristede giver de et sprødt bid i müsli og tilføjer variation til morgenmaden. I det kreative køkken kan solsikkekerner bruges i både søde og salte retter. De er en god ingrediens i salater, gryderetter eller desserter og giver en særlig smag til enhver ret.
Tilberedning
Solsikkekerner til brød og rundstykker, rene eller fint ristede som topping til müsli, salater, salte og søde retter.
Ingredienser
sunflower seeds*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
2.548/609
Fedt
51,46 g
Heraf mættede fedtsyrer
4,5 g
Kulhydrater
11,4 g
Heraf sukker
2,62 g
Ballaststoff
8,6 g
Protein
20,78 g
Salt
0,022 g
Produktnummer:
21650
GTIN/EAN:
4026363216502
Vægt:
25 kg
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003