Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Økologisk majsstivelse"
Majsmel er koldsvedende og bruges til at lave supper, saucer og desserter. Det bruges til at gøre dem fastere eller tykkere og behøver ikke at blive kogt. For at få en klumpfri anvendelse blandes det først med andre tørre ingredienser i opskriften, og først derefter tilsættes væske.
Tilberedning
For at gøre det nemt at røre vand ud uden klumper skal den prægelatiniserede stivelse blandes med andre tørre ingredienser i opskriften på forhånd. Til saucer og supper er det f.eks. tilstrækkeligt med 2 g (en strøget teskefuld) pr. 250 ml væske. For en lidt fastere binding, f.eks. i is, cremer eller desserter, skal du bruge ca. 4 g pr. 250 ml væske.
Ingredienser
corn starch cold swelling*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.584/379
Fedt
0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,1 g
Kulhydrater
93 g
Heraf sukker
0 g
Ballaststoff
0 g
Protein
0,5 g
Salt
0,1 g
Produktnummer:
20844
GTIN/EAN:
4026363208446
Vægt:
25 kg
Bedst før:
9. maj 2027
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003