Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Økologisk arrowroot-stivelse"
Arrowroot-stivelse er et alsidigt bindemiddel fra den tropiske arrowroot-knoldplante. Til fortykning af varme og kolde retter. Væsken bliver ikke mælkeagtig.
Tilberedning
Fortykningsmiddel til grøntsags- og kødretter, gryderetter, supper, saucer, geleer, syltetøj og marmelade. Opløs 2 til 3 strøget teskefulde i koldt vand, rør ud i 250 ml væske, kog kort op. Æggerstatning: 3 spiseskefulde + 1 spiseskefuld vand. Til bagning bruges 40 g arrowroot-stivelse pr. 1.000 g mel. Arrowroot-stivelse kan også bruges til panering: Bland blot arrowroot-stivelsen med vand, og brug den som normalt.
Ingredienser
arrowroot starch*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.510/361
Fedt
0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer
0 g
Kulhydrater
88 g
Heraf sukker
0 g
Ballaststoff
3,4 g
Protein
0,3 g
Salt
0,01 g
Produktnummer:
23600
GTIN/EAN:
4026363236005
Vægt:
20 kg
Bedst før:
30. jun. 2027
Oprindelse:
IN
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003