Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Økologisk Agar-Agar 1 kg"
Gelerings- og bindemiddel, rent vegetabilsk alternativ til gelatine. Velegnet til fortykning af saucer, cremer og kageglasur.
Tilberedning
Rør agar agar i den kolde væske, bring den i kog, og lad den simre forsigtigt i 2 minutter. Til kolde masser: Bland agar agar med den kolde væske i en lille gryde, bring det i kog, og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt gradvist de kolde ingredienser, og rør rundt. Agar agar gelerer først, når det afkøles, så det optimale geleringsniveau opnås i køleskabet. Dosering: 1 tsk (2 g) svarer til ca. 5 ark gelatine, 4 g pr. 0,5 liter væske/frugt giver en fast gelé.
Ingredienser
agar agar*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
778/186
Fedt
0,6 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,2 g
Kulhydrater
2,2 g
Heraf sukker
0,5 g
Ballaststoff
85,3 g
Protein
0,3 g
Salt
0,45 g
Produktnummer:
40798
GTIN/EAN:
4026363407986
Vægt:
1 kg
Bedst før:
28. aug. 2027
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003