Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Majsmel hvid glutenfri økologisk"
Glutenfri majsstivelse til fortykning af mad. For at gøre det nemt at røre vand ud uden klumper skal stivelsen blandes med andre tørre ingredienser i opskriften på forhånd. Bland med kold væske, tilsæt derefter til den varme væske, og bring den i kog under omrøring. Til fortykning af saucer, supper og budding.
Tilberedning
Rør først majsmelet koldt, og tilsæt det så til den varme væske, rør rundt, og bring det i kog kortvarigt - så udvikler det sine bindende egenskaber. Mulige anvendelser: Sauce: 10-15 g (1 - 1,5 spsk) stivelse til 500 milliliter væske Dessertcreme: 20-25 g (2 - 2,5 spsk) stivelse til 500 milliliter væske Budding: 40-45 g (4 - 4,5 spsk) stivelse til 500 milliliter væske Hældbar budding: 45-60 g (4,5 - spsk) stivelse til 500 ml væske
Ingredienser
corn starch*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.456/348
Fedt
0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer
0 g
Kulhydrater
85,9 g
Heraf sukker
0 g
Ballaststoff
1 g
Protein
0,4 g
Salt
0,01 g
Produktnummer:
20312
GTIN/EAN:
4026363203120
Vægt:
25 kg
Bedst før:
31. aug. 2026
Oprindelse:
RO
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003