Konventionel pektin (til gelering af sukker 2:1) 1 kg
441,00 kr.
Indhold:
1 KG
Priser inkl. moms
- Værdipakke
- Veganer
Produktnummer:
20347
Parcel shipping possible
Produktinformation "Konventionel pektin (til gelering af sukker 2:1) 1 kg"
Pektin kan bruges til at lave gelé, syltetøj og marmelade. Det gelatinerer frugtmassen og giver den en glat, smørbar konsistens.
Lavesterificeret pektin (esterificeringsgrad 36-44 %), standardiseret med saccharose til specificerede reologiske egenskaber. Pektin består af partielle methylestere af polygalacturonsyre og dens natrium-, kalium-, calcium- og ammoniumsalte, ikke amideret. Denne pektin produceres fra æbler og muligvis citrusfrugter.
Denne pektin kan anvendes til produktion af økologiske produkter i overensstemmelse med bilag V, del A, i forordning (EU) 2021/1165.
Tilberedning
Geleringsmiddel til frugtpålæg 2:1
27-30 g pektin (afhængigt af frugttypen)
2000 g frugt (eller 1400 ml juice)
1000 g saccharose (granuleret sukker)
Citronsaft, hvis det er nødvendigt
Bland pektinen med noget af sukkeret, og tilsæt det til den kolde frugt.
den kolde frugt og bland godt. Kog frugten
Tilsæt gradvist resten af sukkeret, kog i ca. 3 min.
Kog i ca. 3 min. og rør godt rundt. Efter en vellykket geléprøve fyldes i rene glas.
Ingredienser
gelling agent: pectin, saccharose
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
933/223
Fedt
1 g
Heraf mættede fedtsyrer
1 g
Kulhydrater
15 g
Heraf sukker
15 g
Ballaststoff
75 g
Protein
1 g
Salt
2,5 g
Produktnummer:
20347
Vægt:
1 kg
Bedst før:
21. feb. 2027