Skip to main content Skip to search Skip to main navigation
Produktinformation "Kartoffelflager (puré) økologisk"
Økologiske kartoffelflager til catering og bagerier.
Tilberedning
Varm 35 liter vand og 35 liter letmælk op til maks. 80° C (tilsæt evt. 300 g salt), og sluk for strømmen. Vigtigt: Overskrid ikke den maksimale temperatur! Rør hurtigt 10 kg produkt ned i den varme væske (maks. 80 °C). Lad puréen svulme op i ca. 3 minutter, og rør forsigtigt igen. Afhængigt af den ønskede konsistens skal der bruges ca. 145 g til 160 g flager pr. liter væske.
Ingredienser
potato flakes*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Ernæringsinformation og produktdetaljer
Brændværdi [kJ/kcal]
1.499/358
Fedt
0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,1 g
Kulhydrater
77,9 g
Heraf sukker
1,7 g
Ballaststoff
8,1 g
Protein
6,5 g
Salt
0,04 g
Produktnummer:
21100
GTIN/EAN:
4026363211002
Vægt:
25 kg
Bedst før:
31. mar. 2026
Oprindelse:
PL
Økologisk kontrolorgan:
DE-ÖKO-003